Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 19:26 1 566 0

Челси се издъни срещу Уест Хем

  • челси-
  • уест хям-
  • висша лига
Челси се издъни срещу Уест Хем - 1
Снимка: БГНЕС

Челси записа неочаквано поражение от Уест Хем в среща от 14-ия кръг на Висшата лига, играна "Стамфорд Бридж". Лондончани преклониха глава пред госта си и отстъпиха с 0:1.

Единственото попадение бе реализирано от Аарън Кресуел след 48 минути игра.

Отборът на Франк Лампард се намираше в много по-добро състояние от своя противник, но това не попречи на "чуковете" да се доберат до успеха.

"Сините" остават в Топ 4 на Висшата лига, като отборът е само на 3 точки от Лестър и Сити, заемащи второто място.

За "чуковете", които са в сериозна криза, трите точки бяха от определящо значение, за да задържат тима над зоната на изпадащите.

В последните пет мача между тези два отбора статистиката показваше две победи за Челси, една за Уест Хям, както и две ремита. Днес ситуацията бе изцяло изравнена, в това отношение.

В този сблъсък Челси бе без головата си машина Ейбрахам, като това, заедно с неналичието и на Лофтъс-Чийк и Рюдигер определено натежа.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА