1 Декември, 2019 10:16 4 562 6

Футболист с опасност за живота след кървав скандал с гаджето (ВИДЕО)

  • терел прайър-
  • футбол
Футболист с опасност за живота след кървав скандал с гаджето (ВИДЕО) - 1
Кадър: youtube

Състезателят по американски футбол Терел Прайър е бил приет в болница в Питсбърг с опасност за живота, след като няколко пъти е бил наръган в гърдите от приятелката си Шалая Бристън. 30-годишният спортист е претърпял спешна операция, информира „TMZ”.

В петък вечерта футболистът и 24-годишното му гадже отишли с приятели на ресторант. Там двамата започнали да се карат. Прайър се прибрал сам у дома, а Шалая Бристън с три свои приятелки отишли на дискотека. Когато те се върнали, Терел ги чакал в хола, блъснал една от жените на пода и продължил свадата с гаджето си.

Скандалът се пренесъл в кухнята, където Бристън докопала нож и няколко пъти наръгала футболиста в гърдите. В 4:30 часа Терел Прайър е приет в болница, след като жените го откарали с неговата кола. Приятелките на Шалая признали пред полицията, че връзката на Бристън и Прайър често била съпътствана със скандали и физическо насилие.

24-годишната нападателка е арестувана по обвинение за опит за убийство, а след това пусната под гаранция. В колата на Терел Прайър полицаите намерили полуавтоматичен пистолет. Той също е задържан, но за нападението над приятелка на Шалая Бристън.

Прайър, който в момента е свободен агент, през кариерата си е играл за девет отбора от НФЛ: Оукланд Рейдърс, Сиатъл Сийхоукс, Канзас Сити Чийфс, Синсинати Бенгалс, Кливланд Браунс, Вашингтон Редскинс, Ню Йорк Джетс, Бъфало Билс и Джексънвил Джагуарс. На 31 август беше освободен от „ягуарите“, след като получи контузия на коляното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    5 2 Отговор
    Значи не е футболист, а американски ръгбист!
  • 2 Синдикат на Ало Измамниците

    6 3 Отговор
    Американски "ценности" от човекоподобни сър.....
  • 3 VHS

    11 0 Отговор
    Видеото е голямо, направо Кърти!!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.