Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 21:30 3 146 9

Маркиньос: В Бразилия чух много негативни неща за България

  • маркиньос-
  • българия-
  • бразилия-
  • футбол-
  • цска
Маркиньос: В Бразилия чух много негативни неща за България - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал Маркиньос взе участие в демонстративния мач на звездите от международния турнир за Купата на проф. Лъчезар Цоцорков в Панагюрище.

Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (София) разказа, че докато е бил в Бразилия е чул доста негативни неща за България покрай скандала, за които знае, че са лъжа.

“Получих покана за турнира и дойдох затова, както и за един мой проект. Малките деца играят добре и дано продължи този турнир. Много са важни тези събития, дори и да са в зала. Мисля, че децата се радват, когато са покрай нас, ние също. Когато съм в Бразилия следя ситуацията в българския футбол. Надявам се това, което стана на мача с Англия да не се повтаря. В Бразилия чух много негативни неща за България, които знам, че не са така. Надявам се да се върви напред отборът”, каза Маркиньос.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    8 9 Отговор
    Долни лъжи и клевети! Руснаците сигурно са хакнали и бразилските медии.

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимен

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Най големият враг на България са англосаксонците и американците. Те съсипаха българската икономика и преди са бомбардирали България.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гошо

    21 16 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    България фалира 3 пъти за 45-те години преди 1990, след което тръгва от нищото, от калта, и стига до днешното си състояние, което може да не е блестящо, но сме по-добре от повечето държави. Проблемът на по-неразбиращите от икономика българи е, че България е една от по-бедните държави от клуба на богатите, но все пак сме достатъчно богати, за да сме в този клуб, нека не забравяме това.

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Ммнн

    14 9 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Нека не забравяме че и руснаците са бомбардирали България...край Варна...отделно са избивали българи е Северна България
  • 5 нали

    3 3 Отговор
    Маркиньос - АУТ!!
  • 6 АБРИВИАТУРА

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Гошо проблемът е ,че неразбиращите от икономика са на власт.А като не разбират от икономика,се насочват към по-лесното рушвети,корупция,измами с еврофондове и т.н.т.
  • 7 The best

    2 2 Отговор
    Маркиньос - един от най-добрите чужденци играли някога в българското първенство.
  • 8 беге комунизъм

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    ти Гошо от Почивка ли си, в България няма реална икономика, защото правителството с политиките си, не позволява да има такава

    Коментиран от #9

  • 9 Гошо

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "беге комунизъм":

    Да оставим абстрактността настрана. Дефинирай "реална икономика" и къде е границата между наличието и липсата на такава. Ако използваш комунистическата дефиниция, която горе-долу се изчерпва с това да имаш заводи, то най-развитите държави в света нямат реална икономика, тъй като услугите допринасят много повече за икономиките им от производството. И аз не харесвам някои от нещата, които българското правителство прави по отношение на икономиката. Всъщност имам подобни критики и към някои други държави, от които се интересувам по-задълбочено. Но реално правителството я има, я не 10% влияние върху икономиката. Икономическите процеси са на микро ниво (индивид), а правителствата нямат много влияние върху индивида.