Last news in Fakti

1 Декември, 2019 11:41 1 341 0

В Наполи развъртат яко метлата

  • наполи-
  • аурелио де лаурентис-
  • чистка-
  • футболисти

Босът на "партенопеите" все още е бесен на бягството на играчите от наказателния тренировъчен лагер в края на месец октомври

В Наполи развъртат яко метлата - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис готви голяма чистка на играчи в края на настоящия сезон.

Босът на "партенопеите" все още е бесен на бягството на играчите от наказателния тренировъчен лагер в края на месец октомври. Тогава състезателите трябваше да прекарат 5 дена на лагер, но вместо това се прибраха по домовете си след само 2 дни.

Това подтикна Де Лаурентис към масови глоби, като най-солено бяха наказани звездите Алан, Лоренцо Инсиние, Калиду Кулибали и Ървинг Лозано. Сега обаче президентът обмисля и масови продажби на играчи през лятната пауза.

Договорите на Дрийс Мертенс и Хосе Кайехон изтичат след края на сезона и няма да бъдат подновявани. Алан и Кулибали са другите спрягани за трансфери, като и за двамата е възможно да бъдат искани суми около 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА