Last news in Fakti

1 Декември, 2019 21:52 1 528 1

Наполи продължава да затъва (ВИДЕО)

  • болоня-
  • наполи-
  • серия а
Наполи продължава да затъва (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи продължава затъва в Серия "А". "Партенопеите" допуснаха изненадваща загуба при домакинството си на Болоня с 1:2.

По този начин селекцията на Карло Анчелоти няма победа в Калчото от 19 октомври и вече едва ли има сила, която да спаси опитния специалист от уволнението.

Наполи продължава да затъва (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Всичко започна наглед добре за домакините, които се оттеглиха на почивка при резултат 1:0, след като в 42-ата минута точен беше Фернандо Йоренте. Лоренцо Инсине отправи изстрел, който затрудни максимално Скорупски, а испанският голаджия беше на точното място, за да осъществи добавката.

Второто полувреме се превърна в тотално фиаско за неаполитанци. В 58-ата минута Сков Олсен възстанови паритета, а в 80-ата Никола Сансоне се превърна в големия герой за "рособлу".

Наполи продължава да затъва (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Бързакът направи бърза комбинация с Джемайли и останал сам срещу Оспина не сбърка за крайното 1:2. Така Болоня вече е на 12-то място с актив от 16 точки.

Наполи продължава да затъва (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В следващия кръг Наполи гостува на Удинезе, докато Болоня ще иска да продължи позитивната си серия и срещу Милан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    0 0 Отговор
    ..малее верно ли са падна ли бре...,аз си го мислех 1000% единица тоя мач,мислех да му набия 500 кинта...,ама ме усъмниха тея олигофрени нещо и го играх в комбинация с други на полувремето и после не го проследих....а татко Карло е доказан бездарник..,де е стъпил,трева не никне....и гол не влиза..:))))