2 Декември, 2019 13:18 1 326 1

Росен Кирилов подаде оставка като треньор на Етър

  • росен кирилов-
  • етър-
  • оставка
Росен Кирилов подаде оставка като треньор на Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Етър Росен Кирилов подава оставка, съобщава “Велико Търново спорт”.

“Желанието ми е да си тръгна, мисля че ситуацията стана такава, че има нужда от промяна. Както вече споделих, има неяснота и напрежение в клуба. Аз винаги съм бил боец, но не искам да обирам негативите”, коментира Росен Кирилов.

Той сподели, че не вярва някой от футболистите да не се е влагал на терена заради треньорска смяна. “Не вярвам, че някой нарочно няма да играе. Просто има огромно напрежение и върху играчите”, добави Росен Кирилов.

Той вече е разговарял с някои от членовете на клубната управа и ги е уведомил за решението си, а днес официално ще депозира оставката си в клуба и ще се види с футболистите.

Вече е насрочено заседание на Управителния съвет на Етър, то ще бъде в сряда и ще разгледа всички належащи въпроси, заявиха от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гонзо

    1 0 Отговор
    Айде боляри викайте Гочето да ви спасява. Иначе изпадате.