3 Декември, 2019 06:46 4 604 4

Меси коментира липсата на Роналдо

  • лионел меси-
  • златната топка-
  • кристиано роналдо

Кристиано остана трети за “Златната топка”, като между него и Меси беше Вирджил ван Дайк

Меси коментира липсата на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Новият носител на “Златната топка” Лионел Меси е сигурен, че Кристиано Роналдо не е бойкотирал церемонията в Париж, на която той получи трофея. С този приз Лео изпреварва големия си съперник с един такъв приз - шест срещу пет.

“Кристиано не присъства на церемонията не защото е загубил в спора за наградата”, заяви Меси, без да даде повече обяснение.

Очакваше се по същото време нападателят на Ювентус да присъства на церемония в Италия, на която се дават награди за най-добрите през изминалия сезон на Ботуша. Иначе Кристиано остана трети за “Златната топка”, като между него и Меси беше Вирджил ван Дайк.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    16 30 Отговор
    Най набеденият футболист за всички времена! Меша ги там нещо в испанското първенство,но до там! В големите мачове го няма никакъв,както и в националният отбор! Гледам вчера пред банята,коментират какъв гениален гол вкарал Меси на Атлетико тцттцтцт....Най обикновенно двойно подаване и шут! Нищо гениално,нищо специално! Продължавам да не разбирам това превъзбуждане по този най обикновен футболист!?!?!

    Коментиран от #2

  • 2 ДДРОнег

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Типичният барселонски гол е когато футбалера е само срещу вратаря или на празна врата и пак се случва да не вкарат.
    Не че не са добри, но много други футболисти вкарват много по-трудни голове !!!
  • 3 ФАКТ

    4 4 Отговор
    да дадат тази година златната топка на меси,беше най голямата глупост която можеше да се сътвори в футбола...един игра4 който играе единствено и само в барселона..и да му дадат златната топка..нещо не е наред системата им..и то хи4...да не говорим 4е му дадоха цели 6..с ръка на сърце мога да кажа 4е поне 2 от тях той по никакъв на4ин не ги заслужаваше а директно си му я подариха ..тази сега последната е без съмнение и всеки знае 4е той не я заслужаваше..но не знайно защо му я подариха..другата е преди няколко години когато иниеста спе4ели и купата на испания и шампионската лига и световната титла с националния тим на испания и за вси4ки титли той имаше най голяма заслуга..и тогава всеки о4акваше да я спе4ели иниеста..те пак я натресоха на меси..нека някой който не е побъркан фен на Меси да каже 4е не е така..и миналата година когато вси4ки знаеха 4е златната топка съвсем заслужено се о4акжаше да я спе4ели Роналдо..по някаква странна при4ина я дадоха на Модри4..само и само да не я дадат на Роналдо..Роналдо игра4 който е перфектния изграден футболист...ляв десен крак..глава отскок..в всяко отношение е перфектен ..доказал се като лидер в всеки отбор в който е играл ,,го сравнявате с един играч който играе с един крак..и се е доказал единствено и само в барселона...и то защото вси4ки играят за него..наистина не виждам на каква база сравнявате тези двама футболисти...в ли4ни ка4ества роналдо е 10 пъти по изграден и ка4ествен футболист от меси..ве4е изясних при4
  • 4 Просто фен

    1 1 Отговор
    Дребния да коментира дали 4г без ШЛ е достойно за Златна топка. Скапан продукт на Пепси.