Last news in Fakti

3 Декември, 2019 09:59 1 018 0

Бивш халф на ЦСКА и национал ще става мениджър

  • маркиньос-
  • цска-
  • мениджър-
  • бразилия-
  • футолисти

Ще "захранва" клубовете ни с бразилци

Бивш халф на ЦСКА и национал ще става мениджър - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият халф на ЦСКА и национал на България Маркиньос разкри, че предстои да открие мениджърска агенция в България.

Така той се надява да помогне на любимия си ЦСКА в откриването на таланти от родната си Бразилия, както и на други клубове у нас.

„Започвам един проект, който бях замислил още преди да си тръгна от България. Сега дойдох да го стартирам. Проектът е свързан с футбол, ще отварям мениджърска агенция в България.
Ще работя не само с ЦСКА, но и с други отбори в страната, за да мога да помогна на себе си и на българския футбол. Имам контакти в Бразилия и следя няколко футболисти. От утре започвам преговори с отборите и който има нужда, аз мога да помогна", заяви бившият футболист пред Канал 3.

Маркиньос е вторият чужденец с най-много мачове за ЦСКА след Ибрахима Гай. Бразилецът има 115 мача с "червената" фланелка. От сегашните легионери в тима най-близо до него е Рубен Пинто, който е изиграл 96 срещи за „червените".

Маркиньос иска да тръгне по стъпките на Джери Перейра, който бе сред първите бразилци, играли у нас, а след това направи успешна кариера на мениджър и доведе много южноамерикански играчи в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА