Last news in Fakti

3 Декември, 2019 12:09 2 669 7

Христо Стоичков: Меси е нещо извънземно

  • христо стоичков-
  • лионел меси-
  • златната топка

Сега е същият, не се е променил: едно дете, което обича да играе футбол

Христо Стоичков: Меси е нещо извънземно - 1
Снимка: БГНЕС

Кавалерът на “Златната топка” Христо Стоичков сподели впечатленията си от вчерашния ден, в който прекара известно време с Лионел Меси покрай церемонията, на която нападателят на Барселона получи въпросния трофей.

“Меси е нещо извънземно - коментира Камата пред Нова ТВ. - С всеки изминал ден той мисли да направи нещо ново, отборът да играе добре и да побеждава, а той да вкарва голове. И сега, когато имахме възможност да говорим за това как той го е преживял, виждаш едно щастливо дете. Помня го като 12-13-годишен. Сега е същият, не се е променил: едно дете, което обича да играе футбол.”

Българинът присъстваше на гала вечерта в Париж по покана на испанския клуб. “Лео е тръгнал по моя път: обичта към тази фланелка, към този град, към този отбор… тя няма да спре. Казахме си много неща с него. Виждаш и един щастлив баща. Кога беше дете, кога стана баща? Говорихме си за това какво може да се подобри в Барселона. Вече му остават 2-3 години да поиграе футбол, а после трябва да мисли за други неща. Само той може да прецени кога ще спре с футбола. Уважението между нас двамата е голямо. Винаги когато минавам през Барселона, сме заедно. Научихме се да обичаме тази фланелка. Още от първия си ден в Барселона до днес той е показал какво умее. Затова явно журналисти, треньори и фенове оценяват качествата му и извън терена”, каза още Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДДРОнег

    10 5 Отговор
    Ако Меси е извънземен, то не трябва да играе в земни първенство и да върне наградите, които са му дадени неправомерно!!!

    Коментиран от #6

  • 3 МП4

    7 7 Отговор
    А ти си извънземен селяк Ице ;)
  • 4 стоян георгиев

    7 11 Отговор
    меси е като маик таисън,медиен продукт .добър футболист беспорно превърнат от медиите в суперзвезда.дори в барселона не бе наи-полезния такъв,да не говорим в целия свят.днешния футбол се влияе основно от това кои колко фланелки е продал.барселона пада от ливърпул с 4 на нула благодарение и на меси ,а накрая ливърпулските футболисти се оказват незначителни пред него.на световното в бразилия германия унижи бразилия като и вкара 100 гола ,после би и аржентина пак благодарение на звездата меси и накрая се оказа че немците не са достони да излъчат футболист за златна топка.шави и иниеста дърпаха испания години ,спечелиха светвна и европеиска титла с испания и шампионска лига и накрая се оказа че меси е по-добър и от тях!еи сега като ги няма иниеста и шави ,а меси е там се вижда колко е полезен тои без тях!освен това извън барселона е пълна нула,което още веднъж доказва че не е наи-добрия футболист.заради медиите съдиите го подкрепят постоянно ,а му е влязъл някои по-твърдо ,а отбора му е останал с човек по-малко.та казано накратко парите прецакаха футбола.
  • 5 Behemoth

    3 5 Отговор
    Бай Ганьо се отърва в актуалната знаменитост ....и тоя простак що изглежда на 75 бе?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПЕНКО

    1 6 Отговор
    ВЪПРОС : " КОГА ПИШЛЕМЕТО МЕСИ Е БИЛ СВЕТОВЕН ШАМПИОН "???