Last news in Fakti

3 Декември, 2019 19:05 2 888 1

Клоп намекна, че в Ливърпул са готови за трансфери през януари

  • клоп-
  • ливърпул-
  • трансфери-
  • златна топка-
  • меси-
  • ван дайк

Германският специалист коментира и Лионел Меси, който спечели ''Златната топка'' за шести път

Клоп намекна, че в Ливърпул са готови за трансфери през януари - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул винаги е готов да направи трансфер и да привлече нови футболисти'', това заяви мениджърът на тима Юрген Клоп. на днешната си пресконференция, която се проведе по повод предстоящото утре ''Мърсисайдско дерби'' с Евертън.

Пеп Гуардиола отхвърли възможността Манчестър Сити да се подсили през зимата, но Клоп далеч не е на същото мнение за своя отбор.

''Не съм тук, за да коментирам трансферния прозорец на Ман Сити. Дали съм изненадан от думите на Пеп? Не, но това не е важно. Нямам какво да кажа по въпроса. Ние обаче винаги сме готови да направим нещо, за да станем по-силни и ако можем ще го направим'', каза Клоп.

''Дали януарския трансферен период е по-труден от другия? Не знам. През лятото не е лесно, защото прозорецът затваря по различно време в различните държави. Това прави ситуацията неприятна и смятам, че летният трансферен прозорец ощетява английските клубове'', заяви още германският специалист.

Клоп коментира и развръзката за ''Златната топка''. ''500 000 пъти съм казвал, че не съм виждал по-впечатляващ играч от Лео Меси в живота си. Не случайно той спечели отличието 6 пъти, а Кристиано 5. Не помня обаче по-силен сезон за защитник, така че щеше да е заслужено и ако Ван Дайк бе спечелил. Разбрах, че резултатите са били доста близки''.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ливърпулчо

    5 1 Отговор
    В.Ван Дайк заслужава повече от Меси,
    но му дават някак си за компенсация за
    сезона! Журналисти!..........