5 Декември, 2019 10:19 1 580 0

Херо беснее, бие шута на най-малко трима след Нова година

  • димитър димитров - херо-
  • берое-
  • чужденци

Треньорът на Берое беше критичен най-вече към чужденците, които атакува по две линии

Херо беснее, бие шута на най-малко трима след Нова година - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Берое Димитър Димитров ще освобо­ди поне трима играчи през зимата. Той скочи много остро срещу отношението на част от футболистите след срам­ното домакинско поражение с 3:4 от ЦСКА 1948 за Купата, пише "Тема Спорт".

Херо беше критичен най-вече към чужденците, които атакува по две линии - че са незаинтересовани от резултатите и че доста често били контузени. Един от иностранците вече беше освободен заради редица травми - Вандерсон. Но може да има и други.

В момента на лечение в Барселона е изпратен халфът Карлос Охене, който ще претърпи операция днес. Не е изключено да се стигне до раздяла с бранителя Ерол Алкан, който игра слабо при загубата за Купата. Яя Меледже също е под прицел, тъй като получава малко доверие от новия щаб. Възможно е и някой от българите да поеме към изхода.

Халфът на Берое Иван Мин­чев пък ще бъде наказан за гостуването на Ботев Пд в събота от 14:15 часа. Срещу ЦСКА 1948 той получи пети жълт картон от началото на сезона и правата му ще бъдат спрени за една среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА