Last news in Fakti

5 Декември, 2019 11:21 2 506 4

Бербатов: Най-тъжното е за Солскяер

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • оле гунар солскяер

Българинът, който е бивш футболист и на “шпорите”, беше сред специалните гости на “Олд Трафорд”

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов подкрепя настоящия мениджър на тима Оле Гунар Солскяер, под чието ръководство в сряда отборът надви Тотнъм с 2:1 в среща от Премиър лийг. Българинът, който е бивш футболист и на “шпорите”, беше сред специалните гости на “Олд Трафорд”. “Червените дяволи” обаче не са убедителни този сезон и се говори, че Солскяер може да бъде уволнен.

“Победата за Манчестър Юн беше заслужена - коментира Бербо. - Но знаете ли кое е най-тъжното от всичко това? Тъкмо Солскяер си осигури малко спокойствие след непрестанните критики и то ще трае само до следващата загуба на отбора. Тогава очаквам всичко да се поднови с пълна сила срещу него".

Бербатов разкритикува Тотнъм за показаното на терена. “Все още се вижда, че Тотнъм идва на този стадион със страх. Въпреки че на хартия "шпорите" имат далеч по-добрия състав, можете да видите с колко много респект подходиха към Юнайтед в началото на двубоя. И накрая съвсем заслужено страдаха заради това”, добави отказалият се вече бивш национал на България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генчо

    5 7 Отговор
    Този не е вкарал нито един гол на Левски, пък започнал и ъкъл д9а дава.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Иван

    6 1 Отговор
    Да де ама е вкарал 3 на ливърпул и 5 на Блекбърн.
  • 3 футболистчето

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Генчо":

    ти когато стигнеш неговото ниво тогава ще имаш правото да даваш и ти мнения но засега а и за напред ще си злобееш само зад клавиатурата и ще завиждаш на хората които могат и постигат нещо
  • 4 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Генчо":

    Просто отборче като левски му е под нивото мутрагенчо.