Last news in Fakti

6 Декември, 2019 13:56 1 906 3

С китайски гигант сключи договор Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • китай-
  • alibaba

Кубът ще предложи ексклузивно съдържение на близо 700 милиона потребители

С китайски гигант сключи договор Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед сключи партньорство с "Alibaba", обявиха от клуба. По този начин клубът ще предложи ексклузивно съдържание на близо 700 милиона потребители по целия свят и най-вече в Азия, където "червените дяволи" имат значителна фенска база.

След като двете страни сключиха договор, "Alibaba" ще предлага живи предавания на част от мачовете на първия отбор, избрани моменти от всички двубои, оригинални продукти и първи по рода си видео стрийминг канал през платформата "Youku".

Той ще излъчва мачове на отборите от Академията, на женския състав и контроли на представителния тим. Освен това, потребителите ще могат да плащат единични суми за мачове на Манчестър Юнайтед във Висшата лига и ще разполагат със специализирано съдържание за китайските футболни фенове.

Договорът между двете страни предлага на Юнайтед и изграждането на онлайн магазин в "Tmall", който ще бъде официалният разпространител на артикули за китайския пазар. "Горди сме, че разполагаме със страстна и лоялна фенска маса в чужбина, а Китай е огромна част от нея. Винаги търсим нови начини за връзка с феновете и това партньорство ни предоставя всичко нужно", заяви директорът в "Manchester United Group" Ричард Арнолд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Venus

    0 0 Отговор
    fußballtrikots Venus ShellaPi Fußballtrikots Kinder LenoraSa
    ThelmaFa Venus
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Rosalinda

    0 0 Отговор
    fodboldtrøjer med tryk Rosalinda RodWimme Danmark Trøje
    Børn MillaHol BritneyM Rosalinda