Last news in Fakti

6 Декември, 2019 18:45 2 788 7

Кантарът преди суперсблъсъка показа: Руис с още килограми отгоре

  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • бокс

Джошуа пък изглежда във формата на живота си

Кантарът преди суперсблъсъка показа: Руис с още килограми отгоре - 1
Снимка: БГНЕС

Противно на очакванията, Анди Руис-младши е качил седем килограма от първия мач с Антъни Джошуа в Ню Йорк. Въпреки 12-седмичния тренировъчен лагер, световният шампион по бокс в тежка категория в момента е 128,6 кг. Мексиканецът излезе на официалното претегляне по потник и със сомбреро, предава sportal. И на тази медийна проява не скри огромната си усмивка, но дали утре вечер ще се усмихва… На противоположния полюс Антъни Джошуа показа забележителна форма преди "Сблъсъка на дюните".

Днес в Саудитска Арабия въпросът беше един: "Колко точно е свалил Ей Джей?". Британецът е с най-ниско тегло в професионалната си кариера – 112,4 килограма. Любимецът на милиони фенове си е взел поука от тежките критики към тялото му, прилягащо на бодибилдър. Всеизвестен факт е, че шампионът от Лондон 2012 половин година спазваше строга диета. Коментаторът на живото предаване дори определи Антъни Джошуа като боксьор, който се намира във формата на живота си.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anonim

    8 16 Отговор
    Джошуа ще го пребие 100%

    Коментиран от #2

  • 2 Petel

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Anonim":

    Тея сто процента като онея сто преди миналия мач ли са?
  • 3 пламен

    4 10 Отговор
    Със сигурност мексиканчето ще трябва да си наеме линейка да не казвам катафалка.
  • 4 Бичето

    2 5 Отговор
    Утре вечер кебап с мексикански нерез
    Сланината ше яде кютек
  • 5 Анаболен Чалгар

    9 1 Отговор
    Руис ще го изрине тоя манекен, като БМВ крайпътен дирек!
  • 6 Гледайте какво пишете

    2 0 Отговор
    Не 112кг, а 107кг! Нещо доста сте объркали.112кг беше в предишния бой.
  • 7 Шугар Рей Робинсън

    5 0 Отговор
    Така както и в първият мач, Руис трябва да не изневерява на своя стил , и да налага здраво манекена със серии от тежки удари ,да го загражда в ъглите ,да му разтваря гарда, да не може да диша. Това е най-трудният и тежък стил в бокса , но получи ли се Джошуа е пътник, остави ли го да се разиграва от далечна дистанция ,шансовете на Руис ще се стопяват със всеки рунд . Предполага се , че в завършващата част на двубоя Джошуа ще е по-свеж, и би имал предимство , ако се стигне до там.