Last news in Fakti

7 Декември, 2019 17:30 1 772 2

Ефектът на новия треньор подейства - Евертън надделя над Челси

  • евертън-
  • победа-
  • над челси-
  • 3:1-
  • английска висша лига

Временният наставник на ''карамелите'' Дънкан Фъргюсън явно е намерил общ език с футболистите

Ефектът на новия треньор подейства - Евертън надделя над Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Евертън стигна до важен успех с 3:1 срещу отбора на Челси в мач от 16-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят се игра на терена на Евертън ''Гудисън Парк'', а победата на ''карамелите'' идва след като преди два дни клубът уволни Марко Силва от мениджърския пост и се довери, поне временно, на клубната легенда Дънкан Фъргюсън.

Точни в полза на клуба от град Ливърпул бяха Ричарлисон и Доминик Калвърт-Люин, който се разписа на два пъти в срещата. Почетното попадение за Челси бе дело на Матео Ковачич.

Резултатът бе открит след 5 минути игра, когато Ричарлисон шокира гостите с ранен гол в полза на тима си.

Само 4 минути след почивката Калвърт-Люин вкара за 2:0, с което зарадва привържениците на Евертън, които бяха позабравили приятните емоции свързани с любимия им тим.

Ковачич все пак върна едно попадение за лондочани, но в 84-ата минута Доминик Калвърт-Люин бе точен за втори път в срещата и оформи крайното 3:1.

С тази си победа, поне временно, Евертън се отдалечи от зоната на изпадащите, като в момента заема 15-та позиция със спечелени 17 точки. От своя страна, отборът на Челси за момента е бетониран в Топ 4, но днешната им загуба може да ги отдалечи още повече от третия Манчестър Сити и втория Лестър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ValeriyCop

    0 1 Отговор
    tv порно сериал
    фрее порно филмови
    займ в кассе между кфо проводки
    займ бомжам на карту
    sunny lane порно