9 Декември, 2019 14:57 5 713 6

Кристиано Роналдо съжалявал, че е напуснал Реал Мадрид

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • реал мадрид

Ако е бил останал на „Сантяго Бернабеу“, то със сигурност е щял да спечели „Златната топка“

Кристиано Роналдо съжалявал, че е напуснал Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо вече е започнал да съжалява, че е напуснал Реал Мадрид, за да премине в италианския шампион. Според „АВС“ португалецът е споделил пред свои близки приятели в „кралския клуб“, че вече не се чувства комфортно в Торино.

Също така е заявил, че, ако е бил останал на „Сантяго Бернабеу“, то със сигурност е щял да спечели „Златната топка“ за 2018 и 2019 година.

Роналдо премина на „Алианц Стейдиъм“ през лятото на 2018 година за сумата от 117 милиона евро, което от мнозина се считаше за шокиращ трансфер. През този сезон CR7 има седем гола и една асистенция в Серия А, както и един гол в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    30 3 Отговор
    Един от най-великите футболисти за всички времена, но годинките не прощават на никой. Времето му отминава.
  • 2 bongo82

    18 5 Отговор
    Сам се пре*ба!!! Съвсем сериозно, преди няколко дни точно по този въпрос си помислих, че Роналдо рано или късно сам ще съжалява, че напусна Реал. Където и да отидеш след това, падаш надолу със свободно...
  • 3 Мадредист

    10 12 Отговор
    Реал е най_великият отбор и не може с лека ръка да го напускаш,защото ще страдаш.2
  • 4 Juventus

    13 7 Отговор
    Е това вече е измислена статия. Има си отново най-красивата мацка, само там го пускат да бяга от допинг-проверките покрай тия съмнителни болкоуспокояващи дето ги взима, защото всички които отговарят за дисциплината вътре и извън клуба го харесват и му разрешават всичко, успя да вкара отново много голове, съотборниците му го харесват, дори и Дибала, който лесно би могъл да "му прави мръсно", впредвид блестящото си представяне тази есен, но дори и той го харесва. Че какво му липсва? ДА МУ ИМАМ ЖИВОТА! А тия златни топки все със скандали протичат, че все не събират тв рейтинг, никой ги не гледа, щом човек без нито една спечелена титла тази година ги уж "заслужи". О, не ме разбирайте погрешно, не малко харесвам и Меси, но на световното определено не напомни изобщо за себе си и много страда да я гледам тази загубена Аржентина, докато Роналдо изигра феноменален мач срещу Испания. А за резила на Анфийлд не искам изобщо да сещам. Дайте ми мацката на Рони, любовта на цяла Италия, че дори и на длъжностните лица, неговите качества, а аз ще ви кажа: Рай не ми трябва, защото няма как да е толкоз хубав.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гощо

    3 3 Отговор
    Реал Мадрид е най високото стъпало! Дори ако си спечелил всичко с друг отбор и после играеш само един сезон в Реал без да спечелиш нищо то този ти сезон е върхът на кариерата! Роналдо трябваше да си завърши кариерата в Реал!