10 Декември, 2019 17:18 2 608 3

Все повече желаещи за мач с Антъни Джошуа

  • дилиан уайт-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Дилиан Уайт сред претендентите

Все повече желаещи за мач с Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Боксьорът Дилиън Уайт коментира победата на Антъни Джошуа над Анди Руис-младши в реванша между двамата и изрази готовността си за нов сблъсък с британеца. На 7 декември в Саудитска Арабия AJ си върна световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория след победа с единодушно решение над Руис.

Дилиън Уайт пък бе нокаутиран от Джошуа в края на 2015 г.

"Джошуа направи точно онова, което казах, че трябва да направи. Трябваше да направи битката продължителна и скучна, да се движи и да обикаля около него. Може би в определени моменти Джошуа трябваше да бъде по-активен, но той просто искаше да си върне коланите. Така че той се справи добре."

"Много е важно, че британският бокс се върна отново на картата. Джошуа си върна шампионските колани, така че се надявам догодина да осъществим реванш с него", каза Дилиан Уайт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    И аз искам да се бием!А за парите , каквото прецениш.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смока

    0 0 Отговор
    Тоя не става за нищо.освен да ходи по чалготеки