11 Декември, 2019 09:36 2 170 0

Треньорът на Ювентус заплаши футболистите с убийство

  • маурицио сари-
  • ювентус-
  • кристиано роналдо

Победната ми серия в Европа вече е 21 мача

Треньорът на Ювентус заплаши футболистите с убийство - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че ще убие своите играчи, ако не победят Байер Леверкузен. Разбира се, специалистът каза това в кръга на шегата. "Старата госпожа" вече си осигури участие в елиминациите, но от мача с германския тим зависи кой ще бъде другият отбор, който ще продължи напред. "Аспирините" се нуждаят от задължителна победа срещу Ювентус, а в същото време ще се молят Атлетико да не победи у дома Локо (Москва).

"При първия ни разговор с ръководството на Ювентус попитах защо отборът е спечелил само три точки в края на сезона в Серия А. За мен е лош признак, ако отборът е доволен от факта, че е спечелил предсрочно титлата и просто доиграва сезона. Да се играе в Шампионската лига е въпрос на престиж. Затова очаквам силна и качествена игра, а резултатът ще дойде сам.

Победната ми серия в Европа вече е 21 мача. Някъде четох, че най-дългата серия на треньор е била 22 мача. Така че, ако играчите ми не спечелят срещу Байер, ще ги убия", каза Сари.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА