12 Декември, 2019 06:42 2 465 1

Кристиано Роналдо: Това е моят турнир, обичам го

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • шампионска лига

В елиминациите ще бъде трудно, но и отборите в тази група бяха трудни

Кристиано Роналдо: Това е моят турнир, обичам го - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо остана щастлив от успеха с 2:0 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Той заяви, че това е поредната голяма вечер в любимия му турнир. Португалецът реализира първия гол в мача за своя тим.

“Поредната голяма вечер в Шампионската лига. Това е моят турнир, обичам го. Обичам да играя в него. Но най-важен е отборът. Представихме се фантастично през второто полувреме, играхме добре и отбелязахме голове. Завършихме на първо място в групата без да загубим мач. Много сме доволни и уверени във възможностите си. През второто полувреме заиграхме изнесени по-напред и пресирахме високо. Така създадохме повече положения. Във физическо отношение отборът е в отлична форма. През втората част напълно контролирахме развитието на мача”, смята Роналдо.

Накрая Кристиано коментира и предстоящия жребий за 1/8-финалите.

“В елиминациите ще бъде трудно, но и отборите в тази група бяха трудни. Гледаме напред и сме уверени във възможностите си. Уважаваме всеки съперник и знаем, че жребият ще бъде тежък. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи”, заяви нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.