12 Декември, 2019 14:45 1 751 0

Вратар разказа любопитна случка със Златан Ибрахимович

  • псж-
  • златан ибрахимвич-
  • майк менян-
  • лил

Той ме нападна веднъж и аз му отвърнах, спомня си Менян

Вратар разказа любопитна случка със Златан Ибрахимович - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лил - Майк Менян разказа прелюбопитна случка от периода, в който имаше възможността да бъде съотборник на Златан Ибрахимович в Пари Сен Жермен.

24-годишният страж бе част от ПСЖ между 2009 до 2015 година, но не записа официален мач за клуба.

"Не се чуваме, но аз го харесвам. Ибра е честен - казва ти какво мисли за теб в лицето. Но трябва да внимаваш, когато говориш с него. Той ме нападна веднъж и аз му отвърнах", спомня си Менян пред France Football.

"За някои хора това не беше нормално, защото бях само на 17 години. Но за мен това беше правилната постъпка. Златан тренираше удари на тренировка и топката летеше с 400 километра в час. Джанлуиджи Буфон и Жулио Сезар нямаше да я хванат. И Ибра ми каза "Ти си лай**н вратар". За мен това не беше правилно."

"Следващия път спасих негов удар и му казах "Ибра, ти си лай**н нападател". Той само ме погледна и не каза нищо. После ме спря в съблекалнята. Каза ми, че е това е добре и че е харесал стореното от мен. Хареса ме. И преди го харесвах, но след тази негова реакция го харесвам още повече", добави той към разказа си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА