12 Декември, 2019 16:05 1 130 1

От Ферари обявиха кога ще представят колата си за 2020 г.

  • ферари-
  • кола-
  • 2020 г.

Датата бе обявена от шефа на Скудерията Матия Биното

От Ферари обявиха кога ще представят колата си за 2020 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тимът на Ферари обяви кога ще представи колата си за 2020 г. – на 11 февруари. Първите тестове преди следващия сезон във Формула 1 започват на 19 февруари.

Датата бе обявена от шефа на Скудерията Матия Биното по време на коледния обяд за представители на медиите в Маранело, предаде Clubs1.bg.

„Ще представим колата много рано. Може би най-рано от всички”, сподели Биното.

Той допълни, че причината за избирането на тази дата е желанието на екипа да проведе допълнителни дино тестове преди да замине за Барселона.

„След представянето на 11 февруари имаме насрочена интензивна програма преди да потеглим за изпитанията”, каза още шефът на Ферари в F1.

„Няма да сме фаворити (за следващия сезон – б.р.). Отборът, който спечели шампионата тази и през последните години, задава нивото и до края на сезона имаше най-бързия болид. Ние сме претендентите. Така се позиционираме”, сподели Биното в отговор на въпрос какви са надеждите му за 2020 г.

Той каза също така, че смята Себастиан Фетел и Шарл Льоклер за най-добрия пилотски тандем в F1. Наскоро Биното обясни, че справянето с двамата не е толкова трудно.

„В точния момент ще разберем от Себ какви са плановете му за бъдещето. Сега той е част от отбора”, добави Биното.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално си е..

    1 1 Отговор
    Те да си представят, коня с крилата...!