14 Декември, 2019 19:34 1 643 0

Арсенал и Юнайтед в битка за шведска сензация

  • аталанта-
  • деян кулушевски-
  • арсенал-
  • юнайтед

Младокът играе под наем в състава на Парма

Арсенал и Юнайтед в битка за шведска сензация - 1
Снимка: БГНЕС

Тимовете на Манчестър Юнайтед и Арсенал ще се опитат да си осигурят услугите на 19-годишния атакуващ халф на Аталанта Деян Кулушевски.

Младокът играе под наем в състава на Парма през този сезон, като силните му изяви значително повишиха интереса към него от водещите европейски клубове. Цената му в момента се смята, че е около 40 милиона евро, докато през лятото варираше около 10.

Представянията на младока предизвикват и интерес от Острова. Главните претенденти се смята, че са съставите на Арсенал и Манчестър Юнайтед. И двата тима обаче ще срещнат конкуренция от италианските грандове Милан и Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА