Last news in Fakti

14 Декември, 2019 19:59 1 253 4

Кокала: Ако Левски бие Локо Пд, отново ще може да се бори за титлата

  • емил велев-
  • левски-
  • локомотив пловдив

Сблъскват се двата най-добре играещи отбора след Лудогорец

Кокала: Ако Левски бие Локо Пд,  отново ще може да се бори за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира предстоящата визита на "сините" на Локомотив (Пловдив). Кокала е последният наставник, който изведе столичани до титлата.

"Очаквам оспорван мач. Сблъскват се двата най-добре играещи отбора след Лудогорец. Вярвам, че на "Лаута" ще видим един стабилен Левски. Тимът напоследък показва добри игри.

"Сините" са малко по-колебливи навън, но се надявам да променят тази тенденция именно срещу Локо. Истината е, че ако Левски победи Локомотив, отново ще може да се бори за титлата.

Напоследък се забелязва, че Хубчев е стегнал отбора. Футболистите разбират какво иска от тях. Смятам, че на "Герена" са си взели бележка от някои слаби игри в провинцията. Вижда се, че отборът набира по-голямо самочувствие.

За мен най-добрият играч на Левски е Ейолфсон. Горанов, Миланов и Станислав Иванов също са много стабилни. Има нотка на подобрение в атака. Не е лош вариант, че Хубчев пуска двама нападатели да играят заедно - Алар и Робърта. Единствен Мартин Райнов не е на нивото, което трябва да бъде в Левски", заяви Кокала пред "Меридиан мач".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в носа

    2 2 Отговор
    Кокъле, ама как им цепеше зурлите на свините заедно с Гиби и Наско, аа??Безценно!
  • 2 Гундьо

    2 2 Отговор
    Оффффф.Стига с комплексите. К'ва титла, к'ви пет лева с тая третокласна игра. С играчи на килограм, ала квартални любители , третото място си е направо чудо. Бъдете реалисти.
  • 3 Рамбо

    1 0 Отговор
    Абе тоя не го ли бяха утрепали някъде към Хасково?
  • 4 Левски 1992

    1 0 Отговор
    Кокъла, Сухия, Мокрото- корифеите на треньорската гилдия в България и заклети левскари.