Last news in Fakti

15 Декември, 2019 10:34 1 764 1

Футболист отпи от най-скъпата бира

  • маркъс питърс-
  • балтимър рейвънс-
  • бъфало билс-
  • футбол

Беше глобен с 14 037 долара

Футболист отпи от най-скъпата бира - 1

Мнозина български фенове вероятно си спомнят ситуацията, при която Иван Бандаловски беше замерен с кенче бира от феновете на Левски по време на баража за евротурнирите между „сините“ и Верея през 2017 г. След това Бандаловски вдигна кутийката и отпи от пенливата течност, пиша Блиц.

Ако това се беше случило в САЩ, националът щеше да отнесе сериозна глоба. Поне за това свидетелства санкцията, която състезателят по американски футбол Маркъс Питърс от Балтимър Рейвънс получи от НФЛ.

Питър отпразнува с феновете победата на тима над Бъфало Билс и изпи чаша бира на трибуните. Това обаче не получи одобрението на лигата и футболистът беше глобен с 14 037 долара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Американците се НАСИРАТ от тези глоби !!!