Last news in Fakti

15 Декември, 2019 17:59 1 258 2

Георги Илиев: Ще ми липсва футболът

  • георги илиев-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

Всички в Локомотив ме накараха да се чувствам страхотно, за което им благодаря

Георги Илиев: Ще ми липсва футболът - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на родния футбол Георги Илиев изигра последния си мач като професионален играч. Рекордьорът по мачове в родния елит благодари на всички в Локомотив (Пловдив) за последните шест месеца и призна, че играта ще му липсва.

“Днес срещу Левски се получи равностоен мач. Може би ние имахме някои по-изгодни ситуации. После с човек по-малко по-трудно се играе и беше нормално да се дръпнем по-назад. Страшно много емоции за мен в последните шест месеца - беше нещо уникално. Всички в Локомотив ме накараха да се чувствам страхотно, за което им благодаря. Всичко ще ми липсва, но все пак за 20 години има и умора, нормално е да си почина малко”, каза Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лазар

    0 6 Отговор
    Тъп бек няма да липсваш на никои.лека нощ.

    Коментиран от #2

  • 2 Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лазар":

    Теб пък да те пита някой ? На тоз бек не си достоен и подметките да лижеш ;)