Last news in Fakti

16 Декември, 2019 16:31 1 137 1

Английски национал спаси възрастен мъж

  • фостър-
  • спасяване-
  • възрастен мъж-
  • деменция-
  • национал

Вратарят Бен Фостър с неверноятно действие

Английски национал спаси възрастен мъж - 1
Снимка: БГНЕС

Английският национал Бен Фостър се превърна в герой, доказвайки че съвременните футболисти не мислят само за себе си и за пари. 36-годишният вратар на Уотфорд спаси възрастен фен, който седял в канавката до натоварено шосе в събота вечерта.

Оказало се, че човекът е на 80 години има начална форма на деменция. Той решил да върви пеша около 20 км, за да се прибере у дома, тъй като имал проблеми с колата.

Това се е случило преди десетина дни, след домакинското нулево равенство на Уотфорд срещу Кристъл Палас на 7 декември. За постъпката на Фостър се разбра от публикация в социалните мрежи от роднина на възрастния човек.

„Бащата на мой роднина е запален фен на Уотфорд. От 60 години има сезонен билет. Той е на 80 години. Има начална форма на деменция и скоро ще трябва да спре да ходи на мачове. Когато излязъл от стадиона, открил, че колата му не може да запали. Паднал акумулатор. Не е ясно защо е решил да върви повече от 20 км по натоварено шосе, за да се прибере.

Паднал е в канавката от умора. Спряла една кола да му помогне. Вътре бил Бен Фостър със своята съпруга и с баща си. Първоначално го подминали, но след това се върнали, тъй като решили, че не е редно възрастен човек да ходи в тъмното край натоварено шосе. Почистили го, качили го в колата. Дори му предложили да прекара Коледа с тях, ако ще бъде сам на празника“, разказа потребител на име Дион Ангъс в „Туитър“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пинокио

    14 0 Отговор
    Браво на вратаря! Много голове му пожелавам да спаси. Жив и здрав да е и дядката.