Last news in Fakti

16 Декември, 2019 19:59 1 516 0

Недвед: Юве не може да се оплаче от жребия

  • недвед-
  • жребий-
  • шампионска лига-
  • късмет-
  • лион-
  • ювентус

"Очаквахме да ни се падне английски отбор", призна вицепрезидентът на италианския клуб

Недвед: Юве не може да се оплаче от жребия - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед остана доволен от жребия за осминафиналите на Шампионската лига. Шампионът на Италия ще се изправи срещу Лион в битка за място на четвъртфиналите.

"Можеше да бъде по-зле. Не можем да се оплакваме, след като миналата година играхме с Атлетико в тази фаза. В Шампионската лига обаче трябва да си внимателен. Няма значение кой е съперникът, важна е формата. Ако не си във форма между февруари и март, няма какво да направиш", коментира Недвед.

Чехът допълни, че целта на Юве е трофеят, но уточни, че спечелването на турнира не е фикс идея: "Не е нужно това да е мания. За нас е конкретна цел. Чувстваме се на същото ниво като другите отбори, които се целят в тази купа".

Недвед говори и за конкретния съперник: "Не сме следили Лион, защото бяхме сигурни, че няма да се паднем с тях. Очаквахме английски отбор".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА