Last news in Fakti

20 Декември, 2019 06:56 1 523 0

Лео Меси подписва с Барса до 2023

  • лионел меси-
  • барселона-
  • договор

Очаква се съвсем скоро шефовете на "блаугранас" и бащата, и агент на футболиста да седнат на масата за преговори, за да уточнят всички детайли

Лео Меси подписва с Барса до 2023 - 1
Снимка: БГНЕС

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси ще подпише нов договор с каталунския гранд в най-близко време, твърди "Мундо Депортиво". Настоящият контракт на шесткратният носител на "Златната топка" изтича през лятото на 2021 година.

Шефовете на колоса от "Камп Ноу" ще предложат на Меси нов договор за два сезона, който ще е до 2023 година. Очаква се съвсем скоро шефовете на "блаугранас" и бащата, и агент на футболиста да седнат на масата за преговори, за да уточнят всички детайли.

32-годишният в момента футболен магьосник не иска дълъг договор, тъй като предпочита в края на всеки сезон да преценява как се чувства и дали тялото му позволява да играе на най-високо ниво.

Меси неведнъж е заявявал, че би искал да приключи кариерата си в Барселона. Същото е и желанието на ръководството на клуба и феновете, които не могат да си го представят с екипа на друг клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА