Last news in Fakti

20 Декември, 2019 10:26 1 689 3

Фенове на Левски молят Божков за големи промени

  • фенове-
  • левски-
  • васил божков-
  • стадион-
  • инвестиции

Предлагат му да направи нов стадион, а Герена да остане база на клуба

Инициативен комитет от фенове на Левски се обърна към собственика на клуба Васил Божков с желанието да инвестира в построяване на нов стадион. В писмо, адресирано до бизнесмена, те настояват бъдещото съоръжение да бъде изградено не на ""Герена", а на стадион "Раковски", който в миналото е бил ползван от клуба.

Идеята на привържениците, сред които и музикантът Васил Георгиев - Васко Кръпката, актьорът Георги Мамалев и режисьорът Олег Ковачев, е "Герена" да остане база. В плана фигурира да остане само новият сектор А, а останалите да бъдат разрушени. Така ще се отвори място за напра­вата на още игрища, модерен медицински център, както и нова зала.

Новата власт на сините вече направи доста подобре­ния по базата. Изградени бяха две нови игрища за нуждите на ДЮШ. Реновирано бе обще­житието. Върви и изгражда­нето на 8 нови съблекални, ко­ито ще са разположени в ста­рия пансион. Той също бе реновиран. Предвижда се и изграж­дането на нова трибуна с ко­зирка до изкуствения терен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    8 0 Отговор
    Затичал се е Божков...., много ми е зор да се занимава... Просто и той изпълнява ангажимент, който са го принудили да изпълни и съвсем скоро и той ще се отърве от това.
  • 2 Лазар

    1 5 Отговор
    Люляците да не коментират моля.
  • 3 емо73канар

    1 1 Отговор
    А феновете знаят ли,че Божков е спрял парите в клуба ???
    Става нещо м-у Божков, Цеките, ШИШИ, и Тиквоча.
    Аз лично се заредих с пуканки, и с интерес ще гледам отстрелването на някой от гореизброените.