Last news in Fakti

20 Декември, 2019 11:43 912 0

Пет контроли за Левски през зимната подготовка

  • левски-
  • зимна подготовка-
  • контроли

От "Герена" все още не са обявили кога ще направят първа тренировка за 2020 година

Пет контроли за Левски през зимната подготовка - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски планира пет контроли по време на зимния подготвителен период. От "Герена" все още не са обявили кога ще направят първа тренировка за 2020 година.

По решение на Петър Хубчев отборът ще има два лагера. Първият ще е у нас. Той ще се проведе в Сандански. По всяка вероятност в края му сините ще имат един спаринг. А след кратка почивка ще се отправят към чужбина.

Втората част от подготовката ще се проведе в Турция. За там са подготвени нови 4 контроли. Именно в тях Левски ще трябва да се обиграе за пролетния полусезон, когато ще продължи да води битка на два фронта - първенството и Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА