26 Декември, 2019 19:27 1 548 1

Асен Букарев поема тима на Витоша Бистрица

  • асен букарев-
  • витоша бистрица-
  • треньор-
  • efbet лига

40-годишният софиянец беше старши треньор на Славия за кратко през 2013 година, след което се пробва като асистент и мениджър в Левски

Асен Букарев поема тима на Витоша Бистрица - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на ЦСКА и Левски Асен Букарев ще поеме тима на Витоша (Бистрица), съобщава "Гонг". Буки ще опита да спаси от изпадане "тигрите", които са на последно място в класирането на efbet Лига.

40-годишният софиянец беше старши треньор на Славия за кратко през 2013 година, след което се пробва като асистент и мениджър в Левски. Асен сложи край на състезателната си кариера именно при "сините" през 2006 година.

За последно той беше помощник на Славиша Стоянович в националния отбор на Латвия. Витоша пък остана без наставник след края на есенния дял на първенството, когато ръководството се раздели с Енгибар Енгибаров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕмКов

    0 0 Отговор
    Добре дошъл Асене.Ще успееш!