Last news in Fakti

27 Декември, 2019 11:33 1 912 5

Арда взема Румен Руменов под носа на ЦСКА

  • цска-
  • етър-
  • арда кърджали-
  • румен руменов

Интересното е, че полузащитникът бе преотстъпен няколко пъти в търновския отбор точно от „червените“, след което се премести в Етър за постоянно

Арда взема Румен Руменов под носа на ЦСКА - 1
Кадър: ТВ

Новакът в елита Арда надцака ЦСКА за халфа Румен Руменов, който разтрогна договора си с Етър и е свободен агент.

Интересното е, че полузащитникът бе преотстъпен няколко пъти в търновския отбор точно от „червените“, след което се премести в Етър за постоянно. Сега е получил доста по-добра оферта от Арда и я е приел, вместо да се връща в Борисовата градина, това информират колегите от „24 часа“.

Нови попълнения в ЦСКА няма осигурени освен Ахмед Ахмедов от Дунав, съобщи отлично информиран източник от клуба. Появиха се слухове, че са договорени двама чужденци, но те се оказаха неверни. По селекцията се работи, но все още няма подписи.

ЦСКА е единственият отбор, който не е обявил плановете си за подготовката, но се знае, че първо ще е в Гърция, а след това в Испания. До момента няма договорена и нито една контрола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гено

    5 3 Отговор
    Тези пак са пред фалит. Щом Ахмед ще им води атаката са почти умрели, Р Руменов не могат да си вземат, абе изкуствен отбор, какво да го прайш.
  • 2 А бе

    4 1 Отговор
    С мутра за шеф , освен да ходят пак в трета глуха , друго не предсказва бъдещето, интересно кой ще е новият прекръстен отбор ?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Gay Richie Rich

    2 0 Отговор
    Ахмед Ахмед , Мехмед Мехмед, Мюмюн Мюмюн и Сергюн Сергюн са чудесни нови попълнения