Last news in Fakti

27 Декември, 2019 20:36 1 642 4

Павел Върба: Лудогорец е кралят в България

  • лудогорец-
  • павел върба-
  • efbet лига-
  • шампионска лига

Шампионската титла е по-важна, тя ни дава пътя към Шампионската лига

Павел Върба: Лудогорец е кралят в България - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е кралят на българското първенство, двубоите с Интер от Лига Европа и шампионската титла на България са приоритетите пред мен, коментира треньорът на "орлите" Павел Върба пред NOVA.

"Лудогорец доминира тотално в българското първенство, осъзнавам, че никой няма да приеме от мен нещо различно от първото място. Още от първите срещи с ръководството на Лудогорец ме привлече идеята за Шампионската лига. Сам искам тази цел влизане в групите на турнира", коментира наставникът.

"Шампионската титла е по-важна, тя ни дава пътя към Шампионската лига, няма да подценим двубоя с Левски за Купата на България. Зарадвах се от жребия за Лига Европа, Интер игра със Славия Прага в Шампионската лига, гледал съм няколко техни мача, вярвам че българските фенове ще са доволни от крайния резултат", заяви още Върба.

Специалистът коментира още, че на лагера в Турция към тима може да има и нови имена сред футболистите.

Цялото интервю на Павел Върба може да гледате в съботната сутрин в 10:30 часа в предаването "Събуди се" в ефира на NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    4 7 Отговор
    Върба дано върба дати изникне от дупарата.
  • 2 Антифен

    5 2 Отговор
    Футбола най гнусната и корупирана игра на планетата,футболистите са най глупавите спортисти а за запалянковците даже няма да говоря,тъпи и безмозъчни коне с капаци незаслужаващи да са живи.
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    Колко българи играят в лудогорец,само кюнци

    Коментиран от #4

  • 4 Прекалено късо име

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    "Българи" и "играят" нещо не пасват в едно израчение. Това даже и в ЦСКА го разбраха. Доообро утро!