Last news in Fakti

28 Декември, 2019 14:50 1 584 4

Роналдо ще става актьор след футбола

  • кристоано роналдо-
  • футбол-
  • актьор

Едно от нещата, които имам желание да направя, е да играя във филм

Роналдо ще става актьор след футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори за това с какво мисли да се занимава, след като приключи футболната си кариера. Носителят на пет "Златни топки" разкри, че смята да се пробва като актьор.

"Никога не съм имал слаб сезон, тъй като винаги съм готов да се справя с предизвикателствата. Винаги играя с идея за победа, сподели 34-годишният португалец. - В момента, в който тялото ми реагира по правилния начин, когато съм на терена, това ще е времето, когато ще спра да играя. Преди години идеалната възраст да се откажеш беше 30 или 32, но сега някои футболисти играят до 40."

Кристиано сподели и плановете си за бъдещето: "След като се откажа от футбола, имам желание да продължа образованието си. Искам да уча, защото нямам отговори на всички въпроси, които си задавам. Искам да се изправя срещу нови предизвикателства и да намеря решения за тях. Едно от нещата, които имам желание да направя, е да играя във филм".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    14 11 Отговор
    Най-много да участва в гейско порно.
  • 2 Бай Стою касапина

    11 3 Отговор
    Той и сега си е актьор.
  • 3 Лорд МинчУ режисьорът

    4 5 Отговор
    Роналдьо, предлагам главна роля в "Гей ъф тронс" ! Даваш едни 10 мил € и си ТИ !
  • 4 6845

    0 0 Отговор
    това, че падаш артистично за дузпа не те прави актьор.