Last news in Fakti

28 Декември, 2019 17:43 1 246 4

Балъков зарадва деца от футболното му училище

  • футбол-
  • красимир балъков-
  • щутгарт

Трениралите в Ройтлинген, Бонланден и Дегерлох малки щастливци бяха заведени от една от емблемите на Щутгарт на обиколка из клубния стадион на "швабите"

Балъков зарадва деца от футболното му училище - 1
Снимка: Facebook

Красимир Балъков зарадва деца, които през годината участваха в камповете на футболното му училище в Германия. Трениралите в Ройтлинген, Бонланден и Дегерлох малки щастливци бяха заведени от една от емблемите на Щутгарт на обиколка из клубния стадион на "швабите".

Бившата звезда на отбора тръгна с групата от медийната зона, след това влязоха в съблекалнята на отбора, за да излязат после през тунела на самия стадион.

Там децата се разходиха из терена и седнаха на местата, където се настаняват хората от щаба и резервните играчи. Всички малчугани много се забавляваха и научиха редица интересни факти за клуба и стадиона, благодарение на гидовете, които ги придружаваха, пише "24 часа".

Балъков също разказа на децата различни, грабващи вниманието случки от общо 10-те си години като футболист и помощник-треньор в Щутгарт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поредната глупост

    2 0 Отговор
    след като не можа да зарадва феновете на националния отбор, поне шепа деца да зарадва, това поне дано да му е по възможностите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.