Last news in Fakti

28 Декември, 2019 21:37 1 311 0

Тотнъм сгреши срещу последния Норич (ВИДЕО)

  • тотнъм-
  • норич-
  • висша лига

За домакините автогол на Орие и Вранчич бяха точни, за "шпорите" Ериксен от пряк свободен удар и Кейн от дузпа донесоха точката за момчетата на Моуриньо

Тотнъм сгреши срещу последния Норич (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм не успя да победи като гост на Норич. Двата тима завършиха 2:2 в двубой от 20-ия кръг на Висшата лига.

За домакините автогол на Орие и Вранчич бяха точни, за "шпорите" Ериксен от пряк свободен удар и Кейн от дузпа донесоха точката за момчетата на Моуриньо. Срещата предложи отличен футбол като и двата тима демонстрираха атакуваща игра.

Деле Али пробва мерника си в 12-ата минута на срещата, но ударът му не намери целта. Четири минути по-късно Хари Кейн овладя добре кълбото и стреля към Крул, който игра отлично и не позволи на топката да влезе в мрежата му.

В 18-ата минута на двубоя Буендия спечели една топка в центъра на терена, тя беше поета от Марио Вранчич, който като на парад премина през бранителите на Тотнъм и прониза Газанига.

В 33-ата минута Пуки се разписа, но след като положението беше разгледано с ВАР беше отменено заради засада.

Жозе Моуриньо реагира на почивката и направи две промени в състава. В 55-ата минута на срещата Кристиан Ериксен с отлично изпълнение на пряк свободен удар не остави шансове на Крул и възстанови равенството.

В 61-ата минута на срещата Пуки опита да нанесе точен изстрел към вратата на Тотнъм, кълбото се отклони от Орие и влезе в мрежата за щастие на феновете на "канарчетата".

Тотнъм изравни резултата в 83-ата минута чрез дузпа реализирана от Хари Кейн. Нарушение на Цимерман позволи на Френд да отсъди наказателния удар.

В крайна сметка Норич и Тотнъм завършиха 2:2 и взеха по 1 точка. Тотнъм са на 5-ото място с актив от 30 точки, а Норич остава да е на последното място с 13 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА