Last news in Fakti

30 Декември, 2019 11:25 1 857 0

Уест Хям намери бързо заместник на Пелегрини

  • мойс-
  • заместник-
  • пелегрини-
  • уест хям-
  • треньор

"Чуковете" назначиха Дейвид Мойс

Уест Хям намери бързо заместник на Пелегрини - 1

Уест Хям бързо намери заместник на уволнения след домакинската загуба от Лестър (1:2) чилийски мениджър Мануел Пелегрини. Това е Дейвид Мойс, който водеше „чуковете“ преди идването на Пелегрини през май 2018 година.

Договорът на Мойс е за година и половина. В своята кариера 56-годишният шотландец е водил още Съндърланд, Реал Сосиедад, Евертън, Манчестър Юнайтед и Престън Норд Енд.

Първият мач на Мойс начело на Уест Хям е още на 1 януари, когато "чуковете" приемат Борнемут в среща от 21-ия кръг на Висшата лига.

"Дейвид показа за краткото време, в което беше начело на отбора, че може да постига резултати и ние вярваме, че и този път той ще успее да насочи клуба във вярната посока. Радваме се, че той се завръща“, заяви един от шефовете на лондонския тим Дейвид Съливън.

"Чувството да се завърнеш у дома е страхотно. Вярвам в отбора и футболистите и нямам търпение да започна работа", коментира пък самият Мойс след назначението си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА