Last news in Fakti

2 Януари, 2020 11:56 10 052 20

Мач между Кобрата и Джошуа ще има

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Това стана ясно от изказване на промоутъра на британеца Еди Хърн

Мач между Кобрата и Джошуа ще има - 1
Снимка: БГНЕС

Колкото и да увъртат и да се правят на недостъпни, от лагера на Антъни Джошуа няма да имат друга опция за следващ мач, освен да е с Кубрат Пулев. Това стана ясно от изказване на промоутъра на британеца Еди Хърн.

В навечерието на 2020 г. импресариото в доста нагъл стил нападна Кобрата, а също така обяви, че ако той не играе по техните правила, сделка за мач няма да има. Мениджърът досега винаги излизаше с аргумента, че за клиента му има и друга опция за двубой, ако не се разбере с Пулев, който е задължителен претендент за световната титла във версия IBF.

Хърн винаги е твърдял, че Джошуа може да се бие с Олександър Усик, който пък е задължителен претендент в WBO. Там нещата се улесняват драстично, защото импресариото се грижи за правата и на двамата боксьори. И, както го бъзикат в боксовия свят, "няма да му е трудно да се разбере със себе си".

Сега обаче става ясно, че самият украинец предпочита да проведе още един двубой на професионалния ринг, преди да се срещне с британския доминант в тежка категория. Затова Хърн е принуден от клиента си да му договори мач с Дерек Чисора в средата на март, а чак след това ще се мисли за мач с Джошуа.

Това ограничава драстично опциите пред британеца, който не може да проведе двубой с друг опонент, докато има заложени задължителни претенденти пред себе си. За да се бие с друг, той трябва да оваканти титлите си, а въпреки всички заплахи от импресариото, това засега не стои на дневен ред, защото графикът на другите големи имена в категорията е запълнен. И така Джошуа, иска или не иска, ще трябва да се бие с Кубрат.

"Олександър Усик е много трезвомислещо момче. Той иска да има още един голям двубой, преди да се изправи срещу Джошуа. Затова сега му редим мач с Дерек Чисора. Все пак не трябва да мислим, че мач Усик-Джошуа е гарантиран. Все пак Антъни може да падне от Пулев, може да се контузи, може да освободи колана си, така че има много вероятности."

"Но съм сигурен, че един ден ще видим двубой между двамата. Това би било велик мач, колосално събитие, между двама от най-великите боксьори в момента. Вярвам, че няма да се стигне до овакантяване на титлите на Антъни и ще видим очакваните битки", заяви Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 МП4

    26 13 Отговор
    Залагайте на Кубрат, нашия ще вземе мача

    Коментиран от #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смех

    20 25 Отговор
    Тъкмо ще се повеселим как тупат нашия палячо🥳🥳🥳
  • 6 Тюфлека

    15 15 Отговор
    Пулю сулюв ше му направят кобратската куфалница гумена и на баири 2359
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Morgoth

    15 1 Отговор
    Абе то по-голяма драма кой с кого ще се бие от това кой ще победи в мача. Всеки ден четем, а че ще се бият, а че няма.
  • 12 Цонко

    8 5 Отговор
    Те щяха да се бият и преди 2години,някой да не извади рамо месец преди двубоят,че кобрата ще се пенсионира скоро
  • 13 Драган

    8 9 Отговор
    Тоя нашия палячо голям пердах ще отнесе, но се натиска заради мангизите. Кличко още в първия рунд можеше да го просне ама нали тря да задоволят селската публика дето го освиркаше, А за Джошуа няма да коментирам
    много е добър.
  • 14 Горо

    13 4 Отговор
    Изглежда още 100 години журналистите ще ни занимават с вероятния-невероятен мач между Пулев и Джошуа. Джошуа го каза съвсем ясно, че не смята да се бие срещу "всеки", което означава, че за него Кубрат е кръгла нула и той няма намерение да си хаби времето. Няма такова положение "бил длъжен"! Когато нашият Бай Ганю трябваше да се бие срещу Джошуа нима не доказа, че не е длъжен да го прави като си измисли несъществуваща травма?! Е, по същата логика и Джошуа не е длъжен да се бие с вашата прехвалена и смешна Кобра, така че престанете веднъж завинаги да си точите зъбите, защото вече станахте банални!
  • 15 vasik atanasova

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "МП4":

    аз заложих за нашия с кличко и гризнах дървото
    изгорях 50 лв
    сега който иска да залага
    аз си взех поука

    Коментиран от #18

  • 16 джошула

    8 1 Отговор
    аз съм за моя идол джошула а колкото за кубрат да е жив и здрав човека но да не скъса пак някои мускул че тренрира като лут 😂😂 ама на масата
  • 17 лошо ми е

    6 3 Отговор
    Това никой неможе да му го отрече на кобрата - ей, ама яко държи на бой нашия.. и все продължава напред!
    Такова млатене беше мача с Кличко...
    но Кобрата пак ставаше...
    и продължаваше..
    НАПРЕД!
    БЪЛГАРИ!
    Ю!
    БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!
    и така 15 мин...

    Ако евентуално има такъв мач, аз бих се включил в залаганията ако има коефициент за "Ще продължи ли напред"
  • 18 МП4

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "vasik atanasova":

    Голям оптимист си да играеш за нашия когато се би с Кличко, тогава нашия приказваше в истинския бокс и много неща не му бяха ясни, ама много , самите той го каза. Сега Кобричката е съвсем друг боксьор и сами ще се обедите в това, плюс това Кличко не е за подценяване , ако сега се върне ще ги бие всичките, нямат неговия ранг.
  • 19 Дюнерджията

    1 0 Отговор
    Аз пратих мой клиент от дюнерджийницата на Джошуа и го спука от бой вие мислите че играе бокс!
  • 20 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    3 2 Отговор
    И новият шампион в тежка категория Кубрат Пулев.И когато аз викам и пия от кеф и радост за това вие си изяжте от яд дринджулите !!!