Last news in Fakti

2 Януари, 2020 14:43 1 520 0

Оливер Кан влиза в управата на Байерн Мюнхен

  • оливер кан-
  • байерн мюнхен-
  • управа

Представят го на 7 януари

Оливер Кан влиза в управата на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вратар на германския национален отбор по футбол Оливер Кан ще бъде представен член на борда на директорите в Байерн Мюнхен на 7 януари, обявиха от клуба.

Той започна работа още на 1-и януари и в края на 2021-а ще замени Карл-Хайнц Румениге на президентския пост. Оливер Кан ще се срещне със старши треньора Ханс-Дитер Флик по време на тренировъчния лагер в Катар между 4-и и 10-и януари.

"Предстои ни много работа. Радвам се, че се завърнах в клуба, защото Байерн е моето семейство. Да започваме!", написа бившият вратар на баварците в туитър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА