3 Януари, 2020 17:28 1 238 1

ЦСКА все по-близо до халф на Царско село

  • цска-
  • царско село-
  • ната-
  • трансфер

Уесли Ната може да облече съвсем скоро червения екип

ЦСКА все по-близо до халф на Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Царско село Уесли Ната е на крачка от ЦСКА. Предстоят последни преговори, като единствено трябва да се договори какъв процент от бъдещ трансфер ще влезе в касата на сегашния му клуб.

Ната пристигна в София от Шапекоензе, като много бързо стана един от най-добрите вътрешни халфове в първенството ни.

Милан Крушчич е дал желанията си точно какви играчи да бъдат привлечени през паузата, като от входящите трансфери зависят и изходящите. Твърдо в отбора остава Божидар Чорбаджийски, защото няма как да бъде продаден или пратен под наем. Все още се търси и кой да вземе Едвин Джеси, който се провали във ФК Далас и не успя да си извоюва постоянен трансфер при американците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Пишете цялото име на пристигналия от град Ловеч отбор Цска ФАЛИРА.