Last news in Fakti

4 Януари, 2020 11:28 6 150 11

Меле и жестокост в дискотеката на БГ Роналдо

  • бой-
  • дискотека-
  • даниел златков-
  • бг роналдо

Тежко е пострадал 26-г. мъж от петричкото село Марикостиново, той е бил пребит от небезизвестните братя от с. Тополница Дафин и Венелин Николов

Меле и жестокост в дискотеката на БГ Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

С яко меле приключи новогодишната нощ в дискотека на Кулата, която в момента се стопанисва от футболиста Даниел Златков, известен с прозвището БГ Роналдо.

Тежко е пострадал 26-г. мъж от петричкото село Марикостиново, той е бил пребит от небезизвестните братя от с. Тополница Дафин и Венелин Николов, съобщава struma.

Николай Хиджев, който е син на бизнесмена от с. Кулата Красимир Хиджев, посрещал с компания новата година, около 4 ч. той влязъл в конфликт със синовете на Митко Джак от село Топлница – Дафин и Венелин, които седели на съседна маса с друга компания.

Дафин първоначално се спречкал с по-малкия брат на Николай – Мартин. Младежите, изплашени от агресивното поведение на тополнишката компания, се обадили на баща им Красимир. След като той пристигнал в заведението, буквално за минути се заформило истинско меле. Голямата тополнишка компания начело с двамата братя Дафин и Венелин започнали с бухалки и пособие за изстрелване на пиратки да бият синовете на Хиджев.

Най-пострадал от всички се оказал 26-г. Николай Хиджев, който е транспортиран в петричката болница с множество травми по главата. Направени са му медицински изследвания, скенер и рентгенови снимки, след което е приет за лечение в хирургично отделение с комоцио. Разкъсно-контузните рани по главата му са обработени и зашити.

Бащата на пострадалия Николай – Красимир Хиджев, от дълги години се занимава с бизнес, има хотел в с. Кулата, който в момента се ръководи от най големия му син Стефан.

Тополнишката група – Дафин, Венелин и баща им Митко, са стари познайници на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rambler

    21 1 Отговор
    Интересно е като са познати, защо не са в панди за? А НАП само честните търговци ли проверяват? Издават ли се фискални бонове в тази дискотека? Алкохолът с бандерол ли е? Трудови договори на сервитьорките?
  • 2 Отвратен

    24 0 Отговор
    Аман от такива отпадъци, прости селяни, стойте си в къщи като не ви слушат главите.

    Коментиран от #9

  • 3 Отвратен

    9 0 Отговор
    Аман от такива отпадъци, прости селяни, стойте си в къщи като не ви слушат главите.
  • 4 Само бой...

    14 0 Отговор
    "Бизнесмени ", бунаци, глупаци- не всичко е пари! Трябва и малко АКЪЛ!
  • 5 GTS

    15 0 Отговор
    Селска работа.
  • 6 Ъхъ

    11 0 Отговор
    Алкохол +Чалга = Мозъчна недостатъчност
  • 7 мали мали

    6 0 Отговор
    Братя българи юнаци,ние сме номер 1.на ганио му даи власт и му гледа и сеира ама не се е паднал на хора
  • 8 Behemoth

    2 0 Отговор
    Жалка работа!
  • 9 Само че,

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Отвратен":

    Тия са навсякъде, а в къщи доброволно са се затворили мирните хорица!
  • 10 Горо

    3 0 Отговор
    Ако бе по времето на социализма за тази "тополнишка компания" нямаше да чуе никой повече. Там където действа юмручното право, държавата отсъства. Но нищо чудно, защото именно такива мутренски типове управляват България вече 30 години.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.