5 Януари, 2020 12:45 3 430 8

БГ Роналдо проговори за жестокото меле в дискотеката му

  • бой-
  • дискотека-
  • бг роналдо-
  • даниел златков

В новогодишната нощ в заведението на Даниел Златков се разрази яко меле с участието на две компании празнуващи

БГ Роналдо проговори за жестокото меле в дискотеката му - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на „Вихрен“ Даниел Златков, по-известен като БГ Роналдо, се съгласи да представи своята гледна точка по скандала в дискотеката „Fashion hall” на Кулата, която стопанисва. В новогодишната нощ в заведението се разрази яко меле с участието на две компании празнуващи. Най-потърпевш в боя се оказа 26-годишният Николай Хиджев. Синът на местния бизнесмен Красимир Хиджев е откаран в петричката болница с множество травми по главата и е хоспитализиран в хирургично отделение с комоцио. Той е бил пребит от братята от село Тополница Дафин и Венелин Николови.

Ето какво разказа за случилото се Д. Златков пред Струма: „Посрещнах Нова година с приятели в дискотеката. През нощта стана някакво спречкване, а след намесата на охраната двете компании бяха изведени навън. Там не съм забелязал да има проблеми, защото вече беше пристигнала полицията и обстановката се укроти. Непосредствено след като полицаите си тръгнаха, едната група се върна и опита да влезе в дискотеката, мислейки, че съперниците им са още там. Охраната е отказала да ги пусне и явно ядосани от този факт, хвърлили някакви предмети и счупили входната врата, която е стъклена. След това панически се разбягали и при повторното пристигане на органите на реда от тях вече нямаше и помен. Бухалки и други оръжия аз не съм видял. Според мен това е преувеличено. В полицията не са ме викали, защото никой не е подавал жалби. Нито аз, нито някой от моите хора е пострадал.

Всяко зло за добро. Дискотеката се нуждаеше от ремонт и тъкмо сега е най-удобният момент да го направим. Към вандалите не мисля да предявявам финансови претенции, защото не ми изглеждаха като хора, които биха могли да платят каквото и да било. Заедно с полицията изпратихме последните гости на зазоряване и се прибрахме нормално“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 3 Отговор
    мутри комплексари хулигани такива ги създаде БКП а ГЕРББ ще ни довършат
  • 2 ???

    10 0 Отговор
    И как хора, които не могат да платят каквото и да било ходят на дискотека. По вероятно е, ако си искаш парите, да правиш нов ремонт.
  • 3 Буко Баламата

    12 0 Отговор
    Селяни.
  • 4 Злато

    7 4 Отговор
    Този за футболист не става, а на Роналдо прилича толкова, колкото Марта Вачкова на Орнела Мути. И името му едно такова...женско! Даниел! Черната Златка!
  • 5 Зик

    7 2 Отговор
    Кви са Тея новини бой в заведение на ритни топовец .Аз спорт не гледам и хич не ми дреме , че някви пиандета са се млатили в няква кръчма на нейзвестен спортист .💣💣💣😈😈😈
  • 6 Роналдо.

    7 1 Отговор
    На тоя трябва да му викате циганският Роналдо .
  • 7 меси

    1 1 Отговор
    Лъжеш като циганин!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.