Last news in Fakti

6 Януари, 2020 17:27 1 507 0

Иван Бандаловски е вече свободен агент

  • берое-
  • бандаловски-
  • свободен агент-
  • договор-
  • бъдеще

Договорът на опитния защитник с Берое бе прекратен

Иван Бандаловски е вече свободен агент - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят Иван Бандаловски се раздели с Берое и вече е свободен агент. Опитният защитник не се чувстваше много щастлив през този сезон в тима на "заралии", като имаше желание да продължи кариерата си на друго място. Двете страни днес се разбраха и договорът му, който бе до юни 2021 година, беше прекратен. Самият футболист не знае все още къде ще продължи кариерата си.

Бандата пристигна под Аязмото в началото на 2018 година със статут на свободен агент, след като бе играл в кипърския Анортозис. През тези близо две години със зелената фланелка той изигра 56 мача, в които отбеляза и две попадения в efbet Лига - срещу Етър (2:1) и Черно море (2:1).

Тази есен столичанинът участва в 14 мача, започвайки всичките от първата минута. С добрите си изяви на стадион "Берое" 33-годишният бивш капитан на ЦСКА дори се върна в националния отбор. Той получи повиквателни от Петър Хубчев и Красимир Балъков, като изигра два пълни мача в Лига на Нациите с екипа на "трикольорите" - Словения (2:1) и Норвегия (1:0).

Защитникът, който е играл в отборите на Литекс, Локомотив (София), Еверле Люен (Белгия), Партизан, Верея, Анортозис и Берое, има пет трофея в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА