8 Януари, 2020 16:57 769 1

Крушчич: Няма да продаваме Али Соу

  • крушчич-
  • селекция-
  • нови-
  • футболисти-
  • соу-
  • продажба-
  • цска

"Водим преговори с двама офанзивни футболисти", разкри треньорът на ЦСКА

Крушчич: Няма да продаваме Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА преговаря с двама офанзивни футболисти за привличането им на “Армията”. Това призна наставникът на червените Милош Крушчич преди заминаването на тима за първия подготвителен лагер в Турция. Сръбският специалист допълни, че се е разбрал с ръководството да няма продажба на голмайстора Али Соу.

“Всички футболисти пътуват за Турция. Там ще се присъединят още двама. Няма да се разделяме с Али Соу. В днешния футбол всичко е възможно, но ръководството не мисли да продава Али. За него е добре да остане и да продължи по този начин, вкарвайки голове”, каза Крушчич, който коментира и преотстъпването на младия талант Митко Митков в Дунав.

“Митков е младо, талантливо момче. Има бъдеще. За него е най-лошо да не играе. С него решихме, че е най-добре да играе постоянно. ЦСКА разчита на него. Ще го следим, той е бъдещето на ЦСКА”, разясни сърбинът, след което говори и за селекцията и първия шампионатен мач на тима, който е срещу Левски.

“Имаме нужда от нови футболисти. Преговаря се, но не искам да казвам имена. Ще е добре да се завършат тези трансфери. Имаме нужда от максимум двама атакуващи играчи. Не нападатели, но атакуващи футболисти.

Изоставаме на 9 точки от Лудогорец, но всичко може да се обърне. Първият пролетен кръг може да обърне нещата. Трябва да сме готови за него. Надявам се на победа срещу Левски. Те са добър отбор, това ще е дерби, но търсим победата”, разясни Милош Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    0 0 Отговор
    Значи спортният директор наистина си го бива!