10 Януари, 2020 05:16 1 008 0

Севиля и Тотнъм в битка за Пьонтек от Милан

  • пьонтек-
  • милан-
  • севиля-
  • кейн-
  • тотнъм-
  • трансфер-
  • купувач

“Росонерите” търсят купувач на поляка, след като си осигуриха услугите на Ибрахимович

Севиля и Тотнъм в битка за Пьонтек от Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм и Севиля също се наредиха на опашката за нападателя на Милан Кшищоф Пьонтек, твърдят различни информации в испанските и английските медии. “Росонерите” търсят купувач на поляка, след като си осигуриха услугите на Златан Ибрахимович. Така е все по-вероятно голаджията да си тръгне от “Сан Сиро” съвсем скоро.

Тотнъм спешно търси заместник на Хари Кейн, който получи разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Лондончани са набелязали Пьонтек, но искат да го вземат под наем до лятото, което не устройва Милан, който иска директна продажба, за да избие 35-те милиона евро, които плати на Дженоа миналия януари, за да си осигури услугите на нападателя.

Севиля междувременно също следи внимателно ситуацията. Испанците все още не са решили дали да отправят официална оферта. На “Рамон Санчес Писхуан” обаче вярват, че 24-годишният поляк има сериозен потенциал, който може да развие в Примера дивисион.

Преди дни пък се появиха информации, че и Астън Вила Уест Хам също искат да вземат Пьонтек в редиците си. Бирмингамци дори вече са отправили официална оферта на стойност 30 милиона евро и към момента са считани за фаворит за подписа на играча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА