Last news in Fakti

10 Януари, 2020 11:23 1 220 1

Фетел без нов договор с Ферари поне до лятото

  • себастиан фетел-
  • ферари-
  • формула 1

Той е пилот на Ферари и е част от нашето семейство от години

Фетел без нов договор с Ферари поне до лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Ферари не бързат да обявяват пилотския си състав за 2021 година, когато идват и големите промени в правилата на Формула 1. Това съобщи босът на тима Матиа Биното, който заяви, че Себастиан Фетел е пилот на Ферари и няма нужда да се избързва с решението за неговото бъдеще.

По този начин Себ остава със сегашния си договор, който изтича в края на 2020 година, а подписването на нов ще бъде обсъждано чак в средата на предстоящия сезон.

"Не виждам никакво напрежение около новия договор на Фетел. Той е пилот на Ферари и е част от нашето семейство от години“, заяви Биното.

„Няма да бързаме и заедно с него ще работим, за да разберем как си представя бъдещето на кариерата си, как ние искаме да се развиваме като отбор и какво имаме още да постигнем. Вярвам, че с Фетел и Льоклер разполагаме с най-добрата пилотска двойка във Формула 1, и тази година това ще си проличи“, допълни италианецът.

В края на миналата година пък от Скудерията обявиха и новия договор на Шарл Льоклер, който ще бъде до 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    2 0 Отговор
    Ясна е работата, Фетко май ще излиза в пенсия......или поне няма да е повече във Ферари след тоя сезон. Просто пицаджиите се изразяват деликатно и внимателно по въпроса!