Last news in Fakti

13 Януари, 2020 09:32 1 416 0

Лоша новина: Реал губи капитана си за 15 дни

  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • контузия-
  • атлетико мадрид

В 61-ата минута Рамос скача за висока топка с Алваро Мората, но се приземява лошо върху десния си глезен

Лоша новина: Реал губи капитана си за 15 дни - 1
Снимка: БГНЕС

Реал (Мадрид) получи неприятна новина след финала за Суперкупата на Испания, в който се наложи над Атлетико (Мадрид) след дузпи. Капитанът на тима Серхио Рамос е изиграл немалка част от мача с усукан глезен.

В 61-ата минута Рамос скача за висока топка с Алваро Мората, но се приземява лошо върху десния си глезен. След спешната намеса на лекарския екип защитникът доиграва срещата, но контузията не е за пренебрегване.

Според хора от медицинския щаб на „белия балет“, Серхио Рамос вероятно ще бъде извън игра за период от 15 дни. Това означава, че той може да пропусне два мача от Примера дивисион (срещу Севиля и Валядолид) и 1/16-финал за Кралската купа, където още не е ясно името на съперника на Реал (Мадрид).

Именно Рамос вкара победната дузпа на финала снощи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА