13 Януари, 2020 20:25 1 653 0

Льоклер: Катастрофата с Фетел няма да се повтори

  • леклер-
  • фетел-
  • формула 1-
  • ferrari-
  • катастрофа

"Беше добър урок и за двама ни, така че повече няма да се случва", заяви пилотът на Ferrari

Льоклер: Катастрофата с Фетел няма да се повтори - 1
Снимка: БГНЕС

Шарл Льоклер заяви, че катастрофата с неговия съотборник във Ferrari Себастиан Фетел е дала и на двамата добър урок. Монегаскът се зарече, че няма да се повтори инцидентът от Бразилия 2019, когато двамата се удариха и отпаднаха от състезанието.

"Искаме да спечелим, крайно сме отдадени и понякога се случва да имаме някои търкания на пистата" обясни Льоклер. "Но и двамата сме достатъчно зрели, за да сме наясно, че на пистата е едно, а извън нея е друго, и тогава сме различни хора".

"Най-важното е, че работим добре заедно, особено извън трасето, помагаме колкото ни е по силите за развитието на колата. Освен това вече внимаваме да не преминаваме границите, когато сме на пистата, както се беше случило в Бразилия. Беше добър урок и за двама ни, така че няма да се повтори".

Льоклер сподели още, че е имало моменти, в които с Фетел не са се разбирали един-друг при определени ситуации. Според него, обаче, не е добре да се говори непосредствено след даден инцидент – по-добре е първо емоциите да стихнат, а след това да се правят анализи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА