Last news in Fakti

16 Януари, 2020 19:39 1 812 0

Меси настоявал Барса да привлече бек на Ливърпул

  • ливърпул-
  • трент александър-арнолд-
  • барселона-
  • лионел меси

Английският национал е смятан за най-добрият футболист в света на тази позиция в момента

Меси настоявал Барса да привлече бек на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси е настоял пред щаба на клуба, ръководството да направи всичко възможно и да се опита да привлече в редиците на каталунците десния бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд.

Английският национал е смятан за най-добрият футболист в света на тази позиция в момента. Александър-Арнолд се превърна в ключова фигура за Ливърпул в последните години, като той е един от футболистите на „червените” с най-много асистенции.

Лионел Меси е недоволен факта, че Барселона все още не може да намери заместник на Дани Алвеш на десния бек и именно поради тази причина е „посъветвал” ръководството за Александър-Арнолд.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА