Last news in Fakti

19 Януари, 2020 23:55 2 737 3

Роналдо отново е герой за Ювентус

  • ювентус-
  • парма-
  • роналдо-
  • корнелиус-
  • герой-
  • серия а

Португалецът вкара и двата гола при победата над Парма с 2:1

Роналдо отново е герой за Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Ювентус и Парма завършиха при резултат 2:1 на “Алианц Стейдиъм” в късния двубой от неделната програма на 20-ия кръг в Серия “А”. Попаденията отбелязаха Кристиано Роналдо (43', 58') и Андреас Корнелиус (55').

Домакините наложиха натиск от самото начало, като с пропуски се отчетоха Кристиано Роналдо, Алекс Сандро и Аарън Рамзи. В 25-ата Роналдо пробва изстрел от малък ъгъл, като Луиджи Сепе изби в корнер. При неговото изпълнение именно португалецът игра с топката, но с глава я изпрати високо над вратата.

След това нивото на игра спадна, но дойде 43-ата минута, когато Роналдо отправи поредния си изстрел, като този път топката рикошира в Матео Дармиан и приключи в мрежата на гостите за 1:0. В добавеното време шут на Рамзи по земя мина на сантиметри от далечната греда.

В 51-ата минута Данило отправи коварен шут от далечно разстояние, Сепи се намеси, а топката след това се удари в гредата и излезе в корнер. В 55-ата "дуковете" също стигнаха до ъглов удар, при който Корнелиус надскочи Роналдо и с глава изравни резултата.

Португалецът обаче побърза да се реваншира и едва три минути по-късно върна аванса на "бианконерите" с втория си гол за вечерта.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорко

    15 4 Отговор
    Браво на Кристиано..стиска му да отиде в друг отбор и пак се наложи,дразнещо е, че измислиха 6та златна топка на Веси,нещо което не заслужаваше тоя път,но както и във футбола.. политика!
  • 2 Даааа

    15 2 Отговор
    Удоволствие е да да гледаш Роналдо. Отново невероятен гол.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.